Els concerts més extravagants als quals pots acudir

La música és una expressió que data de fa tant de temps, que molt pocs saben del cert quin va ser l'origen dels primers sons harmoniosos emesos per cap instrument.
Cada persona té una concepció diferent sobre la bellesa musical i sense que quedi algun dubte, tots som capaços de gaudir dels concerts dels nostres artistes favorits per extravagants o originals que semblin.
El especial dels concerts és que tenim l'oportunitat de presenciar els dots musicals de l'artista del nostre afecte, per saber si el que escoltem en l'àlbum és millor que el que sentim en viu, encara que si això es compleix no per això repudiaremos al cantant o agrupació.
Però si hi ha una cosa que hem de destacar a través d'aquest article són concerts als quals usualment no aniries, bé sigui perquè no saps que poden realitzar-se, o perquè creus que l'artista realment no té dots musicals. T'animes a saber quins són?

1. Hans Zimmer

Si, el famós compositor de bandes sonores brinda concerts amb més freqüència del que s'esperava, i si creus que és broma, només cal que busquis a través de YouTube.
Això és usual entre compositors de bandes sonores, ja que sabem que aquesta música es comercialitza a les botigues musicals i cal promocionar la venda d'aquests àlbums d'alguna manera, i que millor que a través de concerts.
Escoltar bandes sonores és el plaer predilecte dels qui estimen el cinema, o dels que gaudeixin fer una activitat acompanyats de bona música.
Hans Zimmer compta amb bandes sonores meravelloses, entre les quals podem esmentar la de Interstellar, Pirates of the caribbean, Inception i altres.

2. Björk

A simple vista sembla una cantant provinent de qualsevol país de l'Àsia, però el seu nom denota que en realitat és originària d'un país nòrdic.
Björk compta amb un registre de veu molt singular, però això no vol dir que no puguem gaudir les seves cançons i molt menys els seus concerts, els quals estan impregnats d'instruments electrònics i autòctons d'Oceania.
La cantant islandesa explora diversos gèneres musicals, on podem esmentar “It ‘s oh so quiet” el qual és un cover de Jazz i “Army of em” una cançó produïda majoritàriament amb sintetitzadors.

3. Yoko Ono

Pot ocasionar estranyesa que aquest nom aparegui en aquesta llista, però Yoko Ono sens dubte és una de les artistes que realitza els concerts més extravagants de la música actual.
Yoko Ono ofereix concerts en auditoris, però també ho fa en museus d'art altament reconeguts, en els que els seus ruidismos complementen les exhibicions que realitza.
L'exdona de John Lennon ha efectuat concerts en què posa a imaginar al col·lectiu la música que sona (no hi ha música, òbviament), o acompanyant Iggy Pop fent els seus sons característics.
Si ets amant de l'art contemporani, possiblement aconsegueixis sentit en les obres de Yoko Ono, en cas contrari no perdis el teu temps d'assistir a les seves funcions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*
*
Website